Nuorisotilat ovat auki hiihtolomalla!

19.2.2020 - 13:12 / Nuoriso
Nuorisokeskuskipinä julkisivu edestä.

Ei hätää hiihtolomalla nuorisotilat ovat auki seuraavasti

 

Haapamäki:

Ma – 14:30 -17:30

Haapamäen nuorisotila, tuttavallisemmin Hapis, löytyy Haapamäen uusista yhteiskoulun tiloista (Riihontie 15, 42800 Haapamäki). Tila mahdollistaa biljardin, pingiksen, leffojen katsomisen ja Playstationin peluun.

 

Nuorisokeskus Kipinä

KE klo 14-17 kaikille avoin vuoro , 17-21 yläkoulu ja 2. aste

TO klo 14-17 kaikille avoin vuoro

PE klo 18-20 4.-6. lk, 20-23 yläkoulu ja 2. aste

Nuorisotalo Kipinä sijaitsee keskeisellä paikalla keskustan ja koulujen läheisyydessä. Kipinän aukioloajat suoraan koulun jälkeen on tarkoitettu alakoulun 4.-6.-luokkalaisille, yläkoululaisille ja 2.asteen opiskelijoille. Avointen ovien vuorot tarjoavat ohjattua toimintaa, johon ei tarvitse etukäteen ilmoittautua. Kipinän lähellä  linja-autopysäkkiä mahdollistaa myös haja-asutusalueen nuorten osallistumisen tilan toimintaan. Nuorisotila toimii myös taukopaikkana ennen harrastuksiin menemistä.

 

Lisätietoja voi kysyä Annikalta tai Kimmolta.