Kipinän Halloween tänä vuonna ulkoilmatapahtumana

27.10.2020 - 10:05 / Nuoriso Yleinen Kulttuuri

Mainos Kipinän Halloween-tapahtumasta. Tekstinä saavutettavissa alla.

 

Keuruun nuorisopalvelut järjestää yhteistyössä Kipinän talotoimikunnan ja Halloween-tiimin kanssa tänä vuonna Halloween-tapahtuman ulkoilmatapahtumana! Halloweeniä vietetään Kipinän pihapiirissä perjantaina 30.10.2020.

3.-6.-luokkalaisten tapahtuma ottaa paikkansa klo 18-20.00. Tule kokemaan kauhurata ulkoilmassa, osallistu erilaisiin kisoihin ja peleihin, nauti Halloween-tunnelmasta ja reivaa latodiscossa! Oman taskulampun tai puhelimen valon mukaan ottaminen on plussaa, koska kauhuradalla siitä voi olla apua. Pue hurjin Halloween-asusi päälle, nimittäin illan paras asu palkitaan! Varaa mukaan myös pientä taskurahaa, sillä kioski palvelee sinua koko illan ajan! Kipinän Halloween-tapahtuman löydät myös Facebookista.

Klo 20.00-20.15 estradille astuu huikea vieraamme FIRE LADY, joka tarjoaa upean Halloween-teemaisen tulishown koko perheelle! Tutustu lisää esiintyjään Fire Ladyn omilla sivuilla.

Esityksen jälkeen ilta jatkuu isojen vuorolla klo 23.00 asti. Fire Ladyn tulishown jälkeen ohjelmassa on nuotiolla vaahtokarkkeja ja makkaranpaistoa. Pääset myös mukaan ratkaisemaan murhamysteeriä, paras tiimi palkitaan pizzalahjakorteilla. Sisätiloissa pääset käsiksi kaikkiin kolmeen kerrokseen. Lisäksi tarjolla on erilaisia pelejä ja kilpailuja niitä janoaville.

Hirvittävän paljon tervetuloa!