Kunnon Juttu 2021 vuosi lähestyy loppuaan

19.1.2021 - 23:45 / Yleinen Liikunta Uimahalli

Kunnon Juttu -kampanjan vuosi 2021 loppusuoralla. Vielä on Keuruun Naisvoimistelijoiden Superviikoloppu 21.11. 2021 Cheerleading workshopin, lasten temppuradan ja jumppamaratonin merkeissä sekä joulukuussa kahvakuulamaraton uimahallilla.

Uimahalli Ui elämäsi kuntoon kampanjan muuttumisen takia. Osallistuminen marraskuun aikana siihen hyväksytään merkinnäksi Kunnon juttu passiin.

 

Korttien palautus liikuntatoimeen kahvakuulan jälkeen. Voit palauttaa sen sinne heti tapahtuman päätyttyä. Jos sinne ei osallistu niin voi palauttaa heti liikuntatoimeen kaupungintalolle.

Ennen Joulua pidetään vielä palkintojenjako tilaisuus joulukahvien merkeissä. Kaikille kortin palauttaneille palkinto.

Kunnon Juttu palaa vuoden tauon jälkeen markkinoimaan liikuntatapahtumia ja kampanjoita sekä kannustaa liikkumaan. Tänä vuonna tapahtumien lisäksi Kunnon Juttuun on lisätty omatoimisesti toteutettavia kampanjoita ja haasteita. Pandemian takia tapahtumat voivat peruuntua tai muuttaa muotoaan omatoimisemmaksi, mutta siitä ilmoitellaan tapahtumajärjestäjien sivuilla. Alla olevasta linkistä saat tietoa tapahtumista ja kampanjoista lisää.

Liikunnallista vuotta 2021

 

Kunnon Juttu 2021