Keski-Suomen Liikunta ry palkitsi vuoden 2020 liikuntaseuroja, -tekoja ja henkilöitä — Vuoden keskisuomalainen nuori urheilija -palkinnon voittaja Keuruulta

29.1.2021 - 14:52 / Yleinen Liikunta

Keski-Suomen Liikunta ry:n nimeämä palkitsemistyöryhmä valitsi vuoden 2020 palkittavia keskisuomalaisia liikuntatekoja. Tavallisesti tunnustukset on julistettu Keski-Suomen Urheilugaalassa, mutta tänä vuonna tapahtuma peruttiin. Tästä huolimatta lajiliitot, palkitsemistyöryhmä ja kunnat valitsivat liikunnan saralla palkittavia seuroja, tekoja ja henkilöitä.

 

Palkittuja keuruulaisia seuroja ja henkilöitä:

 

Vuoden keskisuomalainen nuori urheilija: Eemil Helander

“Eemil Helander on poikkeuksellinen lahjakkuus. Vielä 19 vuoden iässäkin hän on huipulla kahdessa eri kestävyyslajissa; hiihdossa sekä yleisurheilussa. Hän edustaa yleisurheilussa Jyväskylän Kenttäurheilijoita ja hiihdossa Keuruun Kisailijoita. Hänen valmentajanaan toimii Ari Nummela. Hiihdossa hän saavutti M20 sarjassa SM-hopeaa vapaan 20 km matkalla ja oli myös yksi MM-edustajistamme. Yleisurheilussa hänellä oli menestystä mm. Ruotsiottelun 3. sija 5000 metrillä sekä Kalevan Kisoissa 5000m hopea sekä 3000m ej. neljäs. Omassa M19 sarjassa hän pokkasi 3000 m ej kultaa, 5000 m kultaa, 1500 m hopeaa, maastojuoksu 6 km kultaa. Mainittakoon myös, että hän rikkoi myös Nuorten MM-rajan 3000 m estejuoksussa, mutta kisat siirrettiin koronapandemian vuoksi vuodelle 2021. Tämä olisi ollut harvinainen yhdistelmä: kesä- ja talvilajin nuorten MM-edustus.”

 

Suomen Voimisteluliitto: Keuruun Naisvoimistelijat

“Keuruun Naisvoimistelijat on aktiivinen 70-vuotias voimistelun seura Keuruulla. Seuralla on hyvä ja aktiivinen maine paikkakunnalla ja toiminta ns. kasvattajaseurana on merkittävää. Seuraan on hyvä palata ja moni voimistelija jatkaakin harrastustaan juuri omassa kasvattiseurassa, vaikka muutto toiselle paikkakunnalle olisi tullut. Seuran toiminta on yhteisöllistä, mikä erityisesti näin poikkeusoloissa on edelleen kannatellut seuraa ja harrastajia. Seura myös panostaa ohjaajien osaamiseen osallistumalla vuosittain aktiivisesti Voimisteluliiton koulutuksiin. Tiivis seurayhteisö ja hyvä seurahenki sitouttaa toimijat mukaan aktiivisen seuran toimintaan. Voimisteluliitto Sydän-Suomen alue haluaa palkita ja kiittää seuraa tästä erinomaisesta työstä kaikkien Keuruulaisten eteen tehdystä työstä.”

 

Keuruun kaupunki: Keuruun Pallo ry.
“Keuruun Pallo on kehittänyt ja laajentanut toimintaansa jalkapallossa. Harrastaja- ja joukkuemäärät ovat kasvaneet ja uutena lajina salibandy on tullut mukaan. Seura huomioi toiminnassaan kaiken ikäiset ja erityisryhmät. Seura juhli viime vuonna 70v. taivaltaan.”

 

Keuruun Vapaa-aikapalvelut onnittelee lämpimästi palkittuja ja toivottaa menestystä vuodelle 2021!

 

Lue lisää muista palkituista keskisuomalaisista osoitteesta: https://www.kesli.fi/?x254116=1254609

 

Lähde: Keski-Suomen Liikunta 28.1.

Kuva: Urheilugaala/Janina Pitkänen