Urpon ja Turpon kesäliikuntaseikkailu ja Kesäbingo

1.6.2021 - 13:21 / Yleinen Liikunta Nuoriso

Urpon ja Turpon kesäliikuntaseikkailussa tehtävänäsi on käydä kartassa löytyvissä leikki- ja liikuntapaikoissa ja merkitä päiväkodissa annettuun korttiin rasti 30 minuutin aktiviteetista kyseisellä paikalla. Kortin voi palauttaa 6.8.2021 mennessä päivähoitoon tai liikuntatoimeen, niin osallistuu palkintojen arvontaan.

 

Kesäbingossa ruksitaan vaaka- tai pystysuoraan erilaisia aktiviteetteja, kuten esimerkiksi; käy jäätelöllä Ahtolan satamassa, kiipeä Himmaan Torniin ihailemaan auringonlaskua, tai kuten nuku yö teltassa. Kupongissa on QR-koodit, joista saa lisätietoa kohteista.

  • Kesäbingo 2021: tulosta oma bingopohja tästä: Kesäbingo

 

Nyt kaikki nauttimaan kesästä ja reippailemaan Keuruun alueen leikki- ja luonto- ja liikuntapaikkoihin.

Hyvää ja iloista kesää kaikille osallistujille!