Korona tiedote 1/2022

Vapaa-aikatoimen toiminnat:

Päiv. 26.1.2022

23.1-.20.2.2022 Yleisötilaisuuksia ja yleisiä kokouksia voi järjestää sisä- ja ulkotiloissa korkeintaan 20 henkilölle. Koronapassin käyttöä on rajoitettu valtioneuvoston asetuksella määräaikaisesti ajalla 30.12.2021 – 31.1.2022, jonka aikana sillä ei voi kumota kokoontumisrajoituksia.

Perustoiminnassa, kuten kirjastolla, uimahallilla ja nuoristotiloilla ei ole rajoituksia, eikä niissä edellytetä koronapassia. Yleisissä tiloissa on vahva maskisuositus. Kaupunki järjestää vain kaikkein välttämättömimmät asiakaskäynnit ja palaverit lähikontaktissa.

Avi:n 21.1.2022 tiedotteessa tilojen hallinnoijaa edellytetään tekemään kirjallinen suunnitelma siitä, millä toimilla se estää asiakkaiden tai osallistujien välisen lähikontaktin aiheuttamaa tartuntariskiä. Vapaa-aikapalvelut vastaa kirjallisten terveysturvallisuussuunnitelmien laatimisesta hallinnoimistaan tiloista. Tilakohtaiset suunnitelmat löytyvät vapaa-aikapalveluiden hallinnoimista tiloista kiinnitettynä tilan seinälle Toimijat voivat tehdä vielä omaa toimintaansa koskevat tarkemmat suunnitelmat.

Lataa terveysturvallisuussuunnitelma pohja tästä: Terveysturvallisuussuunnitelma Pohja

Lisätietoa voimassa olevista rajoituksista: https://avi.fi/korona

Lisätietoa

KSSHP koronatiedote sivusto, josta löytyy myös Avin päätökset tästä

Koronapassin käyttö: https://stm.fi/koronapassi

Kulttuuritoimi:

Kulttuuritalo Kimarassa tilaisuudet rajoitusten mukaan alle 20 hlö turvaväleillä. Maskin käyttöä suositellaan.

Liikuntatoimi:

Liikuntatoimen ryhmät

Liikuntapalveluiden aikuisten ryhmät erityisryhmät ja uimahallin ryhmät EIVÄT ALOITA aikaisemmin ilmoitetusti 17.1. Ryhmien alkamisesta tiedotetaan ryhmäkohtaisesti.

Erityisryhmien nettisivu

Uimahallin nettisivu

(Päiv. 26.1.2022)

Koulujen liikuntasalit ja muut sisäliikuntatilat:

Maskia suositellaan muuten kuin itse liikuntasuorituksessa. Liikuntasaleissa kaupungin korona tiimin suositus max 20 hlö aikuisten (yli 16v ryhmissä).
Seurat noudattavat lajiliittojen ohjeistusta sekä kokoontumisrajoitusta peli- ja kilpailutapahtumissa, yleisöä max. 20 hlö

Jäähalli:

Maskipakko muualla kuin jäällä. Kokoontumisrajoitus peleissä ja tapahtumissa 20 hlöä.

Jäähallin terveysturvallisuussuunnitelma tartuntariskin pienentämiseksi löytyy täältä.

Uimahalli:

Yleisissä tiloissa kahvio ja pukuhuoneet suositellaan maskin käyttöä. Turvavälit ylläpidetään kaikissa hallin tiloissa. Uimahallissa on rajoitettu kaappien määrää.

Kahvion asiakas paikkoja on rajoitettu ja klo 18 jälkeen on vain take away myyntiä. Kahvio sulkeutuu klo 19.30.  Uimahalliin ja lippukassalle pääsee normaalisti, ei koronapassia.  (Päiv. 26.1.2022)

Nuorisotoimi:

Nuorisotilat Kipinä ja Hapis avoinna normaalisti tammikuusta alkaen. Maskisuositus.

Etsivät nuorisotyöntekijät jatkavat asiakastyötä normaalisti.

Huolehdi käsihygieniasta ja turvaväleistä. Käytä maskia ja tule vain terveenä paikalle.