Koulujen maksuton kerhotoiminta lukuvuonna 2023-2024 – Ilmoittautuminen on avattu (ilmoittaudu mukaan 27.8. mennessä)

Keuruun vapaa-aikapalvelut järjestää lapsille ja nuorille maksutonta harrastustoimintaa koulupäivien yhteydessä osana Suomen Harrastamisen mallia. Osa harrastuksista on suunnattu ylä- ja alakouluikäisille. Ryhmiä on suunnitteilla perustaa 24 ja ne aloittavat kokoontumaan syys-lokakuussa kestäen huhti-toukokuuhun saakka.

Ilmoittautuminen on avattu. Alakoulujen harrastuksiin ilmoittaudutaan webropol-kyselyn kautta 14.8.2023-27.8.2023. Yläkoulujen kerhoihin ilmoittautumiset suoraan ohjaajille.

Ilmoittauduthan kuitenkin vain harrastuksiin, joihin aiot osallistua lähes säännöllisesti. Myöhemmin lukukauden aikana voi tehdä tutustumiskäyntejä muihin kerhoihin. Osallistuttaessa toisen koulun harrastustoimintaan tulee eväät ja kyydit järjestää itse.

 

Lisätietoa sisällöistä ja ajantasaisimman tiedon löydät osoitteesta: www.keuruunvapaa-aika.fi/palvelu/koulujen-kerhotoiminta/

 

Ilmoittaudu alakoulujen harrastustoimintaan tästä linkistä: Alakoulujen kerhoilmoittautuminen 23-24

 

Yläkoulujen harrastustoimintaan ilmoittautumisen puhelimitse suoraan kerho-ohjaajille tai menemällä paikan päälle ensimmäisellä kerralla.

 

Lisätiedot:

Tino Kohonen, Hyvinvointikoordinaattori Puh. 050 564 7652

Heli Peltola, Vapaa-aikapäällikkö Puh. 040 8272 753