Uimahallin ohjatut liikuntaryhmät syksy 2023

23.8.2023 - 12:00 / Uimahalli

Maanantaina 28.8.2023 päästään jälleen starttaamaan uimahallin ohjatut ryhmät. Lasten uintikerhot ja Urpo ja Turpo uimakoulu alkaa pari viikkoa myöhemmin viikolla 37. Uimahallin ryhmät ovat avoimia kaikille eikä vaadi erillistä ilmoittautumista, pois lukien Suppama-hiit, lasten uimakerhot sekä lauantain ryhmät (vauvauinti, Urpo ja Turpo uimakoulu sekä toimintarajoitteisten uintivuoro). Ilmoittautumista vaativiin ryhmiin ota yhteys valvomoon p.0400 859562, toimintarajoitteisten uintivuoro erityisliikunnanohjaaja Juhoon p.040 5203949

Lisätietoja ryhmien sisällöstä löydät palvelut välilehdeltä.

Aikuisten ja senioreiden ryhmiin osallistuessa tulee maksaa sisäänpääsyn lisäksi 1,5€ ohjausmaksu. Yhden kerran pääset kokeilemaan tuntia maksutta. Lasten ryhmien kurssimaksu maksetaan ensimmäisellä kerralla uimahallin kahvioon.

Uutuutena syksyllä alkaa maanantaina klo 17:30-18:30 liikuntasalissa toiminnallinen treeni. Tunnilla tehdään monipuolisia harjoituksia, mitkä kehittävät voimaa ja kestävyyttä.

Kurkkaa alta syksyn ohjattujen tuntien kalenteri ja valitse mieleisesi! Nähdään hallilla! 🙂

Jumppakalenteri syksy 2023