Erityisryhmien ja iäkkäille suunnattujen ryhmien kausi starttaa

26.8.2023 - 18:15 / Liikunta Uimahalli

Soveltava liikunta on tarkoitettu henkilöille, joilla on vamman, sairauden, toimintakyvyn heikentymisen tai sosiaalisen tilanteen vuoksi vaikea osallistua yleisesti tarjolla oleviin liikuntaryhmiin. Liikuntaa sovelletaan tunnistamalla ja huomioimalla osallistujien yksilölliset tarpeet ja tavoitteet. Liikuntatuokioiden sisällöt muokataan osallistujien toimintakyvyn mukaan ja toiminnassa hyödynnetään mm. urheilulajien soveltavia versioita.

Linkistä löydät kalenterin, johon on kerätty sopivia liikuntaryhmiä iäkkäille ja muille erityisryhmille Keuruun, Multian ja Petäjäveden alueella. Ryhmien aloitusajat ja yhteystiedot löytyvät kalenterista. Mikäli kaipaat liikuntaneuvontaa sopivan ryhmän löytymiseksi näistä ryhmistä, ole yhteydessä Juho Siirilään p. 040 5203949.

Soveltavan liikunnan ja ikääntyneiden ryhmien kalenteri 2023 – 2024

 

Ao. linkistä pääset erityisryhmien soveltavan liikunnan sivulle.

 

Soveltava liikunta