Lapsen oikeuksien viikko 20.-26.11.2023

Lapsen oikeuksien viikon logo

Lapsen Oikeuksien viikko 20.-26.11.2023

Keuruun kaupunki on mukana viettämässä valtakunnallista Lapsen Oikeuksien viikkoa, jolla halutaan nostaa esiin Lapsen oikeuksia. Tämä tukee myös kaupungin tavoitteita Unicefin Lapsi Ystävällinen kunta mallissa.  Lapsen Oikeuksien viikon ajatus on nostaa YK:n lapsen oikeuksien sopimuksen tunnettuutta sekä tämän vuoden viikon teemana on ”Lapsella on oikeus hyvinvointiin”. Tähän alle on listattu kaikki Lapsen Oikeuksien viikolle suunnitellut tapahtumat Keuruulla:

Ma 20.11.2023:                   

  • Lapsen oikeuksien päivän kunniaksi uimahallilla lasten uimalippu vain 3€ (normaalisti 3,80€)

Pe 24.11.2023:                          

  • Valtakunnallinen Lapset mukaan töihin päivä, myös Keuruun kaupunki mukana päivässä. Kaupungintalolla avoimet ovet lapsille klo 13–15. Klo 13 lähtö aulasta kaupungintalon esittäytymiskierrokselle kaupunginjohtajan kanssa, kierros päättyy kaupungintalon kahvioon, jossa mehutarjoilu ja pientä ohjelmaa. (mikäli tähän osallistumassa isompi lasten ryhmä/luokka ilmoitathan meille etukäteen hallintopalvelut@keuruu.fi, muuten ei vaadi ennakkoilmoittautumista)
  • Teatteri Mukamas vierailee Keuruulla Kulttuuritalo Kimarassa perjantaina 24.11.2023 esityksellä “Joulu on jo ovella”. Kahteen eri esitykseen on tulossa Haapamäen, Lapsin ja Tähtitarhan sekä Aurinkolinnan 3-6-vuotiaat.
  • Nuorisokeskus Kipinällä Lasten Parlamentin ideoimat hyVISBAILUT 4.-6.luokkalaisille klo 17.30-19.30,Ohjelmassa mm. FUN FUN PARK-pelilaitteita, hyvis toimintapisteitä, DISCO, pientä tarjoilua, skaboja, pelailua ja muuta kivaa! Ilta jatkuu myös yläkoulun ja 2.asteen vuorolla klo 20-23. Järjestää Keuruun Lasten Parlamentti, Keuruun kaupunki ja mukana myös Keski-Suomen hyvinvointialue