uimahallin kevätkausi 2024

30.11.2023 - 9:56 / Uimahalli

Syyskausi alkaa pian olla paketissa ja kevät jo kolkuttelee ovella. Uimahallin ohjattujen ryhmien kalenteriin tulee pieniä muutoksia syksyyn nähden.

Uutuutena maanantai iltaan tulee 6x aikuisten alkeisuimakoulu, mikä on tarkoitettu uimataidottomille, aroille ja tai vedenpelkoisille aikuisille. Ryhmä kokoontuu uintiajan päätyttyä, jolloin allastilat on rauhoitettu muilta käyttäjiltä. Tähän ryhmään, niin kuin muihinkin uintiryhmiin ilmoittautuminen aukeaa 18.1.2023 klo 9. Ilmoittaudu mukaan soittamalla valvomoon: 0400859562

Lisäksi Toiminnallinen treeni muuttaa nimeään Teematreeniksi. Teema treenissä tehdään 3 viikon jaksoissa vaihtuva ohjelma, luvassa Kiertoharjoittelua, TRX treeniä, tekniikkauimakoulua, kuntosaliharjoittelua ja Hiit treeni. Tarkemmat tiedot nettisivuilla Palvelut – ohjattu ryhmäliikunta alla.

Keskiviikon kevennetty kahvakuula vaihtuu kehonhuoltotunniksi. Kehonhuolto tunnilla tehdään kehoa avaavia liikkeitä dynaamisesti ja staattisilla pidoilla. Lempeä ja rauhallinen tunti kaiken kuntoisille.

Uimahallin kaikki ohjatut ryhmät ovat kertamaksullisia (pääsymaksu + ohjausmaksu 1,5€), eikä vaadi erillistä ilmoittautumista, pois lukien Aikuisten alkeisuimakoulu, erityislasten vesikerho, lastenvesikerho, Urpo ja Turpo uimakoulu sekä Suppama-Hiit. ilmoittautumista vaativien ryhmien ilmoittautuminen alkaa 18.1.2023 klo 9, ilmoittautuminen tapahtuu soittamalla valvomoon: 0400859562.

Lasten uintiryhmät maksavat 62€ ja ne maksetaan viimeistään ensimmäisellä uintikerralla uimahallin kassalle.
Aikuisten alkeisuimakoulu (6x) maksaa 40€ ja maksetaan viimeistään ensimmäisellä uintikerralla uimahallin kassalle. Näiden ryhmien maksu sisältää sisäänpääsyn ja ohjauksen.

Vauvauintiin osallistuminen maksaa perhelipun hinnan. Maksu sisällyttää kaksi aikuista, vauvan ja yhden alle 5 vuotiaan lapsen. Suosittelemme ostaa 10x kortin, jolloin maksua ei tarvitse joka kerta erikseen suorittaa. Ennen vauvauinnin aloittamista tulee osallistua vauvauinti infoon, Infoon voi osallistua jo raskausaikana, kevään 2024 vauvauinti infot järjestetään uimahallin kahviossa ma 8.1., ke 7.2. ja ke 13.3. klo 13. Ei ennakko ilmoittautumista. Lisätietoa uinninvalvonnasta 0400859562.