Uimahallin kuntosalit

7.5.2024 - 8:49 / Uimahalli

Uimahallilla on käytössä kaksi kuntosalia. Yläkerran seniorikuntosali on avoinna uimahallin aukioloaikojen puitteissa on turvallinen valvottu sali. Hyvät kuntosalilaitteet ohjaavat oikeaan liikerataan ja on tämän myötä turvallinen vaihtoehto niin senioreille, kuin vasta kuntosaliharjoittelun aloittaneille. Alakerran kuntosalissa pääsee laitteiden lisäksi harjoittelemaan myös vapailla painoilla, mikä vaatii jo osaamista ja tekniikkaa. Alakerran saliin pääsee kulkemaan sarja- tai kausikortilla joka päivä klo 5-21.

Kuntosaleillamme on 16 vuoden ikäraja. Alle 16 vuotiaat, yläkouluikäiset, kuntosaliharjoittelusta kiinnostuneet voivat osallistua liikuntaneuvonnan järjestämälle nuorten kuntosalikurssille. Tämän kurssin käytyä saa nimen listaan ja pääsee harjoittelemaan uimahallin kuntosaliin aukioloaikojen puitteissa. Seuraava kurssi järjestetään kysynnän mukaan syksyllä. Tiedustelut kurssista katriina.hankilanoja@keuruu.fi.

Alle 16 vuotiaat pääsevät kuntosalille myös oman täysi-ikäisen huoltajan kanssa. Tällöin huoltaja on vastuussa harjoittelun turvallisuudesta.

Täältä pääset lukemaan kuntosaleistamme lisää: Kuntosalit – Keuruun vapaa-aika