Martti Haapamäki -sali

82-paikkainen nouseva katsomo + lisäistuimia
suurin sallitty yleisömäärä 100 henkilöä
näyttämö
kiinteä videotykki, äänentoisto- sekä valolaitteisto (käyttö sovitaan isännän kanssa)
näyttämöllä videotykki, kiinteä valkokangas, piirtoheitin, cd-soitin, fläppitaulu
flyygeli (peruskorjauksessa 2.5. – 15.8.2015)

Salin aulatila

inva-wc
lipunmyyntipiste
naulakot

Lämpiö (tilan hallinnoinnista vastaa Esittävän taiteen talon tuki ry.)

istumapaikat 35 henkilölle

Lämpiön keittiö

tilaa ei vuokrata kaupungin ulkopuolisille toimijoille

Kokoustilat

kokoustilassa istumapaikat 14 henkilölle
minikeittiö
wc

Vapaita vuoroja voit etsiä täältä

Vuoroja jaettaessa etusijalla ovat keuruulaiset kulttuurijärjestöt, kansalais- ja musiikkiopisto sekä kaupungin kulttuuritoimen järjestämä toiminta. Vakiovuorojen hakuaika 31.5.2015  mennessä

Vakiovarauksia ei anneta keskiviikko-, perjantai-, lauantai ja sunnuntaipäiville.

  • vapaamuitoiset vuorohakemukset os. virva.asp@keuruu.fi
  • Ilmoita asiakastiedot, sähköpostiosoite, laskutusosoite, y-tunnus (uudet asiakkaat), kerro varaatko salin, lämpiön vai kokoustilan, varausaika ja muut erityistoIveet.
  • tai postitse, Keuruun kaupunki / kulttuuripalvelut, Multiantie 5, 42700 KEURUU
  • hakemusten käsittelyaika 1 viikko
  • lähetämme myönnetystä vuorosta varausvahvistuksen

Lämpiön tarjoiluvaraukset: Hely Ikäheimonen, puh. 050 436 5196
Lämpiöpalvelut tuotetaan Esittävän taiteen talon tuki ry:n vapaaehtoistyönä.
Yhteydenotot ja tilaukset keittiövastaavan heti, kun varausvahvistus on tehty. Kahvi/tee ja kahvileipä 3 €. Tukiyhdistys ei tuota ruokapalveluita.  Palvelut tuotetaan vapaaehtoistyönä, kulloistenkin resurssien puitteissa. Kahvion tuotto käytetään esittävän taiteen talon toiminnan ja kulttuurityön tukemiseen.

Isäntä- ja tekniikkapalveluvaraukset: Pekka Mäkinen, puh. 0400 5347 901
Perusvarauksen yhteydessä kaupunki luovuttaa ainoastaan kiinteät kalusteet varaajan käyttöön. Isäntä- ja tekniikkapalveluita (videotykki, äänentoisto, kalusteet) tuotetaan Esittävän taiteen talon toimijoiden vapaaehtoistyönä, pientä korvausta vastaan (30 €/ilta). Näyttämöllä videotykki ja helppokäyttöinen äänentoistolaite (puOnnistuneen käytön edellytys on, että tutustutte tähän ohjeistukseen ja toimitte sen edellyttämällä tavalla. Talon toiminnot hoituvat pääsääntöisesti Esittävän taiteen talon tuki ry:n ja kulttuuriväen talkootyönä.  Tämä luo omat haasteensa ja erityisehtonsa talon käytölle. Näiden ohjeiden mukaisesti toimien  varausjärjestelmä toimii ja voimme taata jatkossakin tilan edullisesti toimijoiden käyttöön. Tekniikkapalveluista sovitaan heti, kun varaus on tehty Mäkisen kanssa. Vaativammat äänentoistopalvelut tilataan paikallisilta yrittäjiltä, lisätietoja kulttuuritoimistosta.

Puvustopalvelut: Maire Mäkinen, puh. 040 093 7195

Ovet
Kimaran ulko-ovet voidaan ohjelmoida avautumaan sähköisesti. Varaajan tulee ilmoittaa hakemuslomakkeelle ovien ohjelmointitarpeesta. Mikäli varaus edellyttää tilan sisäovien avaamista, haetaan kaupungin yhteispalvelusta avain viraston aukioloaikoina ma-pe 8 – 15.30.

Kaupungin tekninen päivystys
Varauksen aikana ilmenevät vikatilanteet (sähkö, ilmastointi jne.). Yhteydenotot puh. 0400 245 615. Käyttäjän omasta virheestä tai huolimattomuudesta johtuvien hälytysten osalta peritään erillinen maksu.