Kahvia ja kohtaamisia (Seniorin hyvinvointineuvola)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Seniorin hyvinvointineuvola tarjoaa monipuolista tukea ikääntyneen kotona asumiseen

Palvelu on suunnattu yli 65-vuotiaille, jotka eivät ole säännöllisten kotihoidon palveluiden piirissä. Toiminnan tavoitteena on ennaltaehkäistä ja tunnistaa ikääntyvän terveysriskejä, tukea turvallista ikääntymistä omassa kotiympäristössä ja vahvistaa palveluiden saantia oikea-aikaisesti.

Seniorin hyvinvointineuvolan palveluita ovat kaikille yli 65-vuotiaille avoimet hyvinvointitarkastukset, matalan kynnyksen ajanvarauksettomat vastaanotot, erilaiset hyvinvointia ja terveyttä edistävät tapahtumat sekä kohdennetut 68-vuotiaiden hyvinvointitarkastukset, joihin asiakas saa erikseen kutsun. Palvelutarjonta vaihtelee jonkin verran alueittain, voit katsoa oman kuntasi palvelutarjonnan hyvinvointialueen verkkosivuilta.

Toiminta käynnistyy tammikuussa

Seniorin hyvinvointineuvolan toimintamallia kehitetään tiiviissä yhteistyössä kuntien, hyvinvointialueen, järjestöjen, yhdistysten ja seurakuntien kanssa.

Keuruulla ja Multialla seniorin hyvinvointineuvola jalkautuu kerran kuussa asukkaille jo entuudestaan tuttujen kohtaamispaikkojen ja tapahtumien yhteyteen: Keuruulla Kahvia ja kohtaamisia -tapahtumaan sekä Multialla Muistipäiville.

Keuruun Kahvia ja kohtaamisia -tapahtuman aikataulu ja ohjelma

Tapahtumat järjestetään kerran kuussa perjantaisin klo 13–15 Kulttuuritalo Kimaralla (Koulutie 3, 42700 Keuruu).

26.1. Seniorin hyvinvointineuvolan ja sähköisten palveluiden esittely, yhteistyössä hyvinvointialueen sekä kirjaston kanssa.

23.2. Kokemuksia lähetystyöstä, pastori Pirjo Metsälä, Helluntaiseurakunta, seniorin hyvinvointineuvolan ajanvaraukseton vastaanotto.

22.3. Martat 125-vuotta, Keuruun Martat, seniorin hyvinvointineuvolan ajanvaraukseton vastaanotto.

26.4. Luonnon hyvinvointi- ja terveysvaikutukset osana ikääntyvän arkea – Ikioma ikä ry, seniorin hyvinvointineuvolan ajanvaraukseton vastaanotto.

24.5. Muistelua ja yhteislauluja, Keuruun Karjalaisseura, Haapamäen eläkeliitto, SPR Haapamäki-Pihlajavesi osasto ja Riihon kyläyhdistys (Huom. Paikkana Himmaan Kota, osoite Matkalantie 159, 42820 Riiho).

 

 

Lisätietoja tapahtumista:

Tino Kohonen

Hyvinvointikoordinaattori

Keuruun kaupunki

Puh. 050 564 7652