Kuntoportaat

Poppi-portaat Wegeliuksentie 7, Keuruu

Poppiportaiden sijainti kartalla

Porrastreeni on tehokas monipuolinen erityisesti jalkalihasten kehittäjä. Porrastreenistä saa rakettitiedettäkin aikaan. Alkuun pääsee sillä, että kulkee portaita erilaisilla nopeuksilla ylös ja alas, askelma kerrallaan, pidemmillä harppauksilla tai tasahypyillä.

Erityisesti lähiympäristössä asuvat iäkkäätkin on huomioitu siten, että porrasaskelma ei ole kovin korkea ja portaissa on tukeva kaide. Valaistus antaa lisää käyttöaikaa ja turvallisuutta portaille. Kunnossapidosta vastaa liikuntatoimi. Portaissa ei ole talvikunnossapitoa.

Portailla ei ole virallista osoitetta, mutta Kurkilahdentie 11 löytyy portaiden yläpäästä. Siihen voi tulla pyörällä tai kävellen. Parkkipaikka autolle löytyy sen sijaan Wegeliuksentie 7 eli Kurkisaaren parkkipaikalta. Sieltä matkaa portaiden alapäähän on n. 100 m Kurkilahden rantatietä pitkin kävellen.

PopPankki täytti 2018 110 v. Juhlallisuuksia miettiessään Poppankki halusi muistaa keuruulaisia juhlavuonna mahdollisimman yleishyödyllisesti ja pitkäaikaisesti. Pankki otti yhteyttä liikuntatoimeen ja yhteinen kohde ja yhteistyö löytyi hyvin pian, sillä kuntoportaita on toivottu jo muutaman vuoden Keuruulle, ja ne olivat myös pankin väen mietteissä. Kuntoportaiden rakennusmateriaalin lahjoitti Poppankki ja liikuntatoimi suunnitteli ja rakensi portaat sekä kustansi valaistuksen.