Liikuntaneuvonta

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Liikuntaneuvonta on tarkoitettu henkilöille, jotka kaipaavat yksilöllistä tukea liikkumisen lisäämiseen ja uusien harrastusten etsimiseen. Tapaamisia voidaan järjestää tarpeen mukaan 1-5 kertaa/henkilö.

 

  • Liikuntaneuvonta on yksilöllistä palvelua henkilöille, jotka eivät ole harrastaneet liikuntaa tai siihen on tullut pitkä tauko. Myös esim. sairaudesta tai vammasta toipumisvaiheen jälkeen voi olla tarvetta saada ammattilaisen apua liikunnan aloittamiseen.

 

  • Liikuntaneuvonnassa kartoitetaan asiakkaan lähtötilannetta tapaamisessa, ja tehdään suunnitelma liikunnan aloittamiseen. Tapaamisia voidaan järjestää 1-5 kertaa, riippuen tarpeesta.

 

  • Tavoitteena on löytää asiakkaan lähtökohdista sopivat liikkumisen muodot ottaen huomioon mm. elämäntilanne ja terveydentila.

 

  • Aina voit kysyä myös ohjatuissa liikuntaryhmissä, liikuntapaikoilla, sähköpostilla tai puhelimitse ilmaisia neuvoja ja vinkkejä liikunnanharrastamiseen liikuntapalveluiden henkilöstöltä.

 

  • Lääkäri tai terveydenhoitaja voi myös olla yhteydessä liikuntaneuvontaan puolestasi ja varata ajan tai pyytää liikuntaneuvonta olemaan sinuun päin yhteydessä, mikäli niin sovitte. Voit ottaa liikunnan itsekin terveydenhuollon palvelujen käynnillä puheeksi ja keskustella liikunnan aloituksesta, mikäli se sinua huolettaa terveydentilasi johdosta.

 

Varaa aika liikuntaneuvontaan soittamalla uimahallin valvomoon puh. 0400 859 562

 

Soittaessasi kerro halukkuudestasi osallistua liikuntaneuvontaan. Liikuntaneuvojamme ovat sinuun yhteydessä ajan sopimiseksi.

Lisätietoja Katriina Hankilanoja p.040 6538076 tai Heli Peltola p. 040 827 2753.

 

Liikuntaneuvonta Esite.pdf