Ladataan Tapahtumat

Kaikki tapahtumat

Farmileiri Rahikkalassa

maanantai 6.6.2022 09:00 - perjantai 10.6.2022 16:00

Farmileiri 6.6.-10.6.2022

Villa Herttalan sydän sykkii erityisesti sen eläinystäville. Aloita sinäkin aamusi Lyyra-varsan hirnahdusten herättämänä ja kirmaa kirkkaaseen kesäaamuun yhdessä Hertta-vasikan kanssa.

Iltapäivällä harjataan yhdessä Siru-tamma ja tutustutaan eläinten hoitoon. Leiriläiset saavat leirin ajaksi oman nimikkohoidokin, jonka hoitoon ja sielunelämään tutustutaan tarkemmin leirin mittaan.

Villa Herttalassa rakastamme meitä ympäröivää luontoa – puita, sammalia, kiviä, ikiaikaista kalliota. Leikimme metsässä, kuuntelemme sitä ja nuuhkimme sen puhdasta ilmaa. Ehkä teemme kaarnaveneen tai kaksi ja ihmetellen lähetämme ne matkaan lähdepuron kirkkaaseen veteen.

Kumisaappaat jalkaan ja kiikarit käteen, näillä eväin (ja toki ruisleivin, omenamehuin ja korvapuustein) metsäretket ovat elämäniloa aidoimmillaan

Uimme turvallisesti ja valvotusti pienissä ryhmissä lähilammen lämpimässä ja puhtaassa lähdevedessä. Jos kylmä yllättää, lämmittelemme rantasaunan leppeissä löylyissä.

Lisäksi sään & osanottajien ikätason mukaan pihapelejä ja -leikkejä, mönkijäajelua, leivontaa, oman leiripaidan taiteilua ja eläinystävien puunauskisat.

Ruokailemme (ja majoitumme) Rahikkalan tunnelmallisessa ja tilavassa päärakennuksessa. Toimintahetkinä liikumme Rahikkalan pihapiirissä ja lähiympäristössä.

Mukaan voit tulla joko päiväleiriläisenä (päiväleiri alkaa klo 9.00 ja päättyy kello 16.00) tai majoittuvana leiriläisenä.

 Päiväleiri 30 e / päivä

 Yöleiri 50 e / vuorokausi

Varausmaksu 50% leirin maksusta, maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Maksu vähennetään lopullisen leirin hinnasta. Varausmaksua ei palauteta, vaikka osallistuminen peruuntuisi.

Ilmoittautumiset sähköpostitse info@rahikkalantila.com

numeroon 040 9633329 (soitto/ tekstiviesti/ whatsapp)

Lämpimästi tervetuloa, luodaan yhdessä lapsuuden parhaita muistoja <3

Tiedot

Alkaa:
maanantai 6.6.2022 09:00
Loppuu:
perjantai 10.6.2022 16:00
Tapahtumaluokat:
, , , ,
Kotisivu:
https://rahikkalantila.com/pages/saunat-ja-elamykset

Tapahtumapaikka

rahikkalan tila