Ladataan Tapahtumat

Kaikki tapahtumat

Tankotanssi leiri rahikkalassa

maanantai 13.6.2022 09:00 - perjantai 17.6.2022 15:00

Tankotanssileiri on suunnattu 8-12 -vuotiaille tankotanssin harrastajille, niin aloittelijoille kuin kisaajille. Ohjelmassa on tankotanssin tekniikkaa, tanssia, ilmaisua ja lattia-akrobatiaa, kuten kässäreitä! Leirille osallistumiseen ei ole lähtötasoa, osallistujat jaetaan kahteen ryhmään. Valmentajina leirillä ovat Tanssikoulu TNT Tuusulan Nita Lehto ja Marjaana Ruokolainen.

Aika ja paikka: 13.6.-17.6.2022 Rahikkalan Tilalla, Keuruulla. 

Yöleiri 395€

Päiväleiri 245€ (klo 9-16)

Hintaan kuuluu kolme ohjattua treenituntia/päivä ja täyshoito. Tarkempi ohjelma julkaistaan myöhemmin, mutta discoilua, pelejä, saunomista, uimista ja Herra Heinämiestä on varmasti luvassa!

Leiri huipentuu noutajille suunnattuun leiriläisten esitykseen perjantaina 17.6.

jonka jälkeen Vanhemmat voivat jäädä edellisvuoden tapaan yökylään Rahikkalaan 50€/ vanhempi (lapset sisältyvät hintaan) sisältäen aamupalan.

Rahikkalan Tila sijaitsee Keuruulla, Keski-Suomessa. Rahikkalan Tila on maatilamatkailuyritys, joka tarjoaa hyvät mahdollisuudet liikuntaan niin sisällä kuin ulkonakin. Rahikkalaan on tullut mielettömänä lisänä edelliseen vuoteen myös maatilan eläimiä! Hertta-vasikka odottaa jo innolla tankotanssijoiden rapsutteluja. 🙂

Leirille saapuminen on omakustanteista, mutta autamme mielellämme yhteiskyytien sopimisessa ja selvittämisessä (erityisesti Kelliksen väki).

Ilmoittautumiset ja lisätiedot asiakaspalevelu@nitsku.fi

Huom!

Jokaisella leiriläisillä tulee olla oma tapaturmavakuutus. Leirin järjestäjä eikä leiripaikka ole vakuuttanut osallistujia mahdollisten tapaturmien osalta.

Ilmoittautumisen yhteydessä perimme varausmaksun, joka on 50% leirin kokonaishinnasta. Varausmaksu varmistaa paikan leiriltä, loput leirin hinnasta peritään huhtikuussa 2022.

Sairastapauksessa on oltava yhteydessä leirin järjestäjään ja heille on toimitettava lääkärintodistus. Mahdollisissa peruutuksissa noudatetaan seuraavia käytäntöjä;

31+ vuorokautta ennen leirin alkua tehdyistä peruutuksista, perimme 50€ toimisto- ja käsittelykuluja.

14-30 vuorokautta ennen leirin alkua tehdyistä peruutuksista perimme 50 % leirin hinnasta.

0-13 vuorokautta ennen leirin alkua tehdyistä peruutuksista peritään 100 % leirin hinnasta.

Mikäli leirille/leireille ilmoittautuu liian vähän osallistujia (väh. 10 leiriläistä), on Tanssikoulu TNT Tuusulalla oikeus perua leiri.

Tiedot

Alkaa:
maanantai 13.6.2022 09:00
Loppuu:
perjantai 17.6.2022 15:00
Tapahtumaluokat:
, , , ,
Kotisivu:
https://www.tanssikoulutnt-tuusula.com/kesaleirit/