KLL suunnistusmestaruuskilpailut Keuruulla 30.-31.8

26.8.2019 - 14:03 / Liikunta
KLL suunnistusmestaruuskilpailut pidetään Keuruulla Keurusselän liikuntapuistossa 30.-31.8. 2019. Järjestävänä seurana toimii Keuruun Kisailijat.
Kaikki osallistuvat kilpailijat edustavat kilpailussa oman koulunsa kuntaa. Perjantaina on henkilökohtaiset matkat, joissa pienimmät kilpailevat 9v. sarjassa ja vanhimmat ovat 20v. sarjassa. Lauantaina on vuorossa viestisuunnistus kolmihenkisin joukkuein neljässä tasosarjassa.
Kilpailut alkavat perjantaina klo 11.00 ja siitä eteenpäin n. 2,5 tuntia jokaisella minuutilla lähtee 10 suunnistajaa metsään. Lauantaina ensimmäisten sarjojen viestit alkavat klo 10. Kilpailuun ilmoittautuneita on henkilökohtaiseen kilpailuun 1349, joka on KLL kisojen historian toiseksi suurin osanottajamäärä.
Keurusselän Liikuntapuisto on erinomainen kilpailukeskus tällaiseen tapahtumaan runsaine polkuverkostoineen ja korkeuseroineen.
Tapahtumaa on järjestämässä 120 talkoolaista ja ruokaa lounaaksi on tilattu kaupungin keskuskeittiöltä jopa 3000 annosta Talkoolaisia on perjantaipäivän arkipäivästä riippumatta saatu hyvin, sillä tapahtuma on suurin tänä vuonna Keuruulla järjestettävä kilpailutapahtuma.
Majoitusta on majoitusliikkeiden lisäksi tarjolla keskustan koululla, jossa myös henkilökohtaisen kilpailun palkintojenjako ja disko järjestetään.
Kilpailun suojelijana toimii Keuruun Kaupunginjohtaja Hannu Mars.